2016-10-09 14:05:00• hírek • Szatmár.ro

110 kiállító és 4 ezer meghívott az Autonet Mobility Shown

Az autós háttéripar legfrissebb újdonságai is ott voltak a bukaresti Autonet Mobility Shown.

Október 7-én és 8-án Bukarestben tartotta meg idei harmadik Mobility Showját a szatmárnémeti központú Autonet Import kft. Az év legfontosabb autós háttéripari eseménye volt ez a grandiózus kiállítás, amelyet a fővárosi Romexpo négy méretes csarnokában szerveztek meg.

Idén ez volt a harmadik ilyen típusú esemény, hiszen május elején Kolozsváron - ekkor ünnepelték a cég alapításának 20. évfordulóját is -, majd május hónap végén Budapesten mutatták be kínálatukat és műszaki megoldásokat a beszállítók, az autós kiegészítőket és szerviz-felszereléseket gyártó cégek.

A bukaresti esemény nem csak méretével, hanem a bemutatott újdonságok tekintetében is kiemelkedő. Szeptember 13-17-én Frankfurtban tartották a személygépkocsik beszállítóinak a világkiállítását, az ott bemutatott világ-újdonságok pedig egyenesen Bukarestbe költöztek tovább az Autonet rendezvényére. A több mint 4 ezer meghívottnak tehát volt mivel ismerkednie a 110 kiállító standjánál!

Természetesen az autós háttéripari újdonságok mellett sok izgalmas családi program is várta a meghívottakat. Ezek közül is kiemelkedik Horia Brenciu és a Zdob si Zdup zenekar koncertje.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: